Missie en Visie

Missie, visie, aanpak en kernwaarden

Bedrijfsvisie

Groeien met kennis op het gebied project- programma- en portfoliomanagement. Dit gebeurt door middel van de Master of Projectmanagement studie, op tactisch en strategisch niveau. V-bod beschikt over veel operationele ervaring. Deze operationele ervaring wordt gebruikt om projectorganisaties advies te kunnen geven op directie niveau, organisatiekundige verandering en ontplooiing bieden in diensten. Ook het herkennen van knelpunten in organisatie onderdelen vaststellen en onderzoeken en processen verbeteren is iets waar V-bod advies in kan geven. Overzicht houden en het herkennen van knelpunten is essentieel. Coördinatie en communicatie zijn hierin vaak het probleem. Er zijn veel aannames en veel excuses om voorbereiding uit te stellen.

 

Missie statement

Het ondersteunen in en het leveren van expertise om weer in ‘controle te zijn tijdens de realisatie van uw bouwprojecten’.

 

Visie

V-bod richt zich op de verbeterslagen die te behalen zijn in alle installatietechnische realisatieprocessen.

 

Aanpak visie

Door in uw projecten specifieke en inhoudelijke ondersteuning te leveren in de beheersfactoren als tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie. Dit met als doel dat er weer grip komt op uw projecten, maar ook kunnen uw gehele project(en) begeleid worden zodat u uw doel kunt realiseren.

 

Kernwaarden

V-bod gelooft in:
– Professionalisme en de continue ontwikkeling in expertise.
– Communiceren voor een goede samenwerking.
– Creativiteit, focus en stabiliteit.
– Gemotiveerde betrokkenheid en signalering van knelpunten.
– Het imago beheersen en beschermen van V-bod®.